top of page

Om CesTek-IT

Cestek IT tilbyder konsulentbistand til store og små opgaver i forbindelse med IT.

Vi holder til i kontoret på Orebyvej i Eggeslevmagle.

Daglig drift

Vi er jeres eksterne IT afdeling, helpdesk samt leverandør af hardware​ og software.

Det kan være on premise eller online, så om I selv har server stående eller alt er hosted eller I har en cloud løsning, kan vi hjælpe.

Ikke kun når der er problemer, men også den daglige drift og nok så vigtigt at forebygge problemer.

Mange support opgaver kan klares remote med vores fjernsupport klient.

Backup og sikkerhed

Backup er utrolig vigtigt, også selvom man har en online løsning, mange gange er det med i løsningen men det skal kontrollers og testes jævnligt.

Forebygning af virusangreb er en anden vigtig faktor der skal prioriteres højt, gerne med et antivirus program der også beskytter mod andet. F.eks. Malware og en fornuftig software firewall.

Sikring af netværk og især trådløse netværk er også en sikkerhedsfaktor der er vigtig, det skal sikres uden at nedsætte bruger oplevelsen og tilgængeligheden.

Videoovervågning

Salg og opsætning af videoovervågnings udstyr, dels som sikring. Men også som et værktøj til at se hvad der sker på adressen.

Drone flyvning

Video eller billed optagelse med drone i by og på land, vi har en drone pilot med dronebevis som tillader at flyve i og udenfor byer i dagtimer.

Udstyr

Skal der tilkøbes IT udstyr, server, computer, netværk, skærme, printer, projektor osv. Er det også noget vi kan hjælpe med, enten som direkte salg eller rådgivning.

Cestek IT ApS er Surface Distributor Managed Partner, og kan levere Microsoft Surface​

I de tilfælde hvor der skal bruges 3. part leverandør, er vi jeres rådgiver der samler enderne og få projektet gjort færdig. Samt sikre den daglige drift.

Troværdig

Data og oplysninger generet skal behandles fortroligt, Cestek IT ApS giver denne sikkerhed. Cestek IT ApS har såvel akrediteret kunder, og kunder med stor krav til at data behandles fortroligt.

Også med hensyn til EU Persondataforordning GDPR, kan vi hjælpe med fortsat at leve op til.

Cestek IT er en del af Cestek Automation familien, det giver et stærkt team til også at løse opgaver i den sammenhæng.

MS Suface forhandler

Ibas_1.jpg
bottom of page